COBOT-19 - Sistemul inteligent de dezinfectare cu lumină UV-C


Soluțiile de dezinfecție UV sporesc siguranța pacienților și a spațiilor sanitare sau comerciale. CoBOT-19 distruge 99,99% din bacterii și virusuri, reduce infecțiile cu 82% și este de 20 ori mai eficient ca dezinfectarea chimică. În doar 10 minute, un spațiu poate fi dezinfectat și poate reduce numărul infecțiilor nosocomiale și costurile de operare ale oricărei unități.

Putem asigura o producție de 300 unități pe săptămână și putem crește această capacitate, în funcție de materia primă disponibilă și de cererea din piață pentru adresarea acestei nevoi. Pe toată perioada pandemiei, ne angajăm să comercializăm aceste echipamente la costul de producție.

Costurile pentru producția locală a unor astfel de sisteme (de doar 1000 Euro plus costul lămpilor UV-C, în varianta ne-autonomă) sunt doar o fracțiune din prețurile internaționale de import. Toate companiile străine au producția blocată cu comenzi foarte mari de export a aparatelor de dezinfectare, costul acestora pornind de la 65.000 Euro pe unitate.

În ceea ce privește materialele necesare pentru producție, în urma discuțiilor cu parteneri și furnizori, dispunem în acest moment de o linie minimă de import de tuburi UV-C.

Mai multe detalii în link-ul de mai jos...

Prezentare produs


Sursa: https://wolferides.co/comunicate-de-presa/wolf-e-creeaza-cobot-19/